Welkom op de Escaperoom website van DelftEscape!
Oude Delft 205A, 2611HD Delft. +31 (0) 15 888 1062

Meest gestelde vragen

Dat is zeker mogelijk! Nederlands of Engels is de keuze die u kunt maken bij het reserveringssysteem.

Geef de gewenste taal daaraan zodat de gamehost de kamer in de juiste taal klaar kan zetten.

Sommigen zullen de kamers als eng ervaren, maar niet te eng. Je hart kan af en toe even sneller slaan, maar ons doel is dat je een fantastische ervaring hebt. Mocht je de kamer echter eerder willen verlaten, dan kan dat altijd.

Zelfs kinderen kunnen onder begeleiding prima onze kamer spelen.

Nee de deur gaat niet op slot, Jullie komen geheel vrijwillig om Delft en zijn inwoners te helpen en een ieder kan op elk gewenst moment het spel verlaten.

Let wel, eenmaal uit het spel kunt u niet meer terug. U kunt wel met onze host in de controlroom meekijken hoe de andere dappere strijders het er van af brengen.

We adviseren je om 15 minuten van te voren aanwezig te zijn. Er is dan voldoende tijd voor de uitleg van het spel, eventueel wat drinken in onze ontvangstruimte of een bezoek aan het toilet. Op tijd betekent dat je het geboekte uur in de kamer bent. Hou er rekening mee dat ‘te laat komen’ van je geboekte tijd afgaat.

Telefoons, aanstekers, fototoestellen en horloges (alles waarop je een tijd kan zien) mogen niet mee de kamer in en moeten verplicht in één van onze afgesloten dekenkisten in de ontvangstruimte worden opgeborgen. Dit is gratis. Andere spullen mogen uiteraard ook in de dekenkist, maar is niet verplicht.

Nee, onze escaperoom is gesitueerd in een monumentale kelder uit 1700, enige voorzichtigheid is zeker geboden. Het spel is zeer uitdagend en vergt volledige hersencapaciteit. Het drinken van alcohol vooraf wordt daarom ten strengste afgeraden.

Mensen die zichtbaar onder invloed zijn worden niet toegelaten of door de stafleden uit het spel verwijderd.

Helaas niet. Om het spel te spelen moet u minimaal trap kunnen lopen.

De reservering zelf kunt u het beste via de online boeking met Ideal betalen. Wilt u liever op de dag zelf betalen kan dit, net als eventuele consumpties.

Absoluut! Kinderen kunnen en mogen in onze kamer. Voorwaarde is wel dat zij begeleid worden door een volwassen persoon.

De mogelijkheden voor kinderfeestjes zijn er zeker. 

Wel vragen we u daarvoor telefonische contact met ons o te nemen.

+31 (0) 15 888 1062

Geen probleem. We kunnen je reservering probleem- en kosteloos wijzigen of annuleren zo lang je dat maar minimaal 7 dagen van te voren doet. Wil je korter dan 7 dagen voor je reservering annuleren vragen we je te bellen met +31 (0) 15 888 1062, het kan zijn dat we dan toch de kosten of een gedeelte van de kosten in rekening moeten brengen.