Welkom op de Escaperoom website van DelftEscape!
Oude Delft 205A, 2611HD Delft. +31 (0) 15 888 1062

Nieuws

Er gebeurt en verandert zoveel in NL dat wij dachten dat al het nieuws bij elkaar voor jullie wel zo makkelijk is….
Kijk snel naar onze acties en wat we allemaal in petto voor jullie hebben de komende wintermaanden.
We zullen het nieuws regelmatig updaten, maar wil je alles vers van de pers hebben en niets missen, volg ons dan op Facebook
https://www.facebook.com/DelftEscape.nl

DelftEscape is een feit!
Het amulet van Delft is door Corona helaas uitgesteld, maar uit betrouwbare bronnen hebben we vernomen dat de kerstman weer terugkomt naar de Oude Delft.

Ook online is er deze winter veel te beleven, want we zijn door het geheime genootschap Evadere Societatis gevraagd om samen met Creators United een coronaproof online escapetoernooi te ontwikkelen. Veel mogen we er nog niet over vertellen omdat het allemaal in het geheim moet, maar dat het out of the box en vernieuwend wordt dat kunnen we je wel beloven!

Jouw veiligheid en gezondheid staat natuurlijk voorop en daarom hebben we de groepsgrootte in de kamers beperkt en omdat jullie tijdelijk alleen met groepen tot 4 personen (tenzij 1 huishouden of onder de 18 jaar) bij ons mogen spelen hebben we tot december onze prijzen voor 2 en 3 personen verlaagd.

Tot slot willen wij graag nog een minuutje van je tijd en hebben wij Robin (vierdejaarsstudent Communication & Multimedia Design) in ons team die met onderstaande enquête graag je mening hoort. Alvast bedankt, ook van Robin!

https://www.survio.com/survey/d/K3C2U3B9J7U5T8D4W

Ben je enthousiast geworden en heb je behoefte aan meer informatie, klik dan hieronder per onderwerp voor meer informatie.